Μεγάλη σελίδα με πάρα πολλά κουμπιά και μικρά εικονίδια, λειτουργεί από το 2011, εξειδικεύεται στην αναζήτηση συντρόφων της μιας βραδιάς μόνο για σεξ.

Εδώ θα βρεις αγγελίες για συνοδούς ή απλές γνωριμίες, μπορείς να πάρεις μέρος σε ψηφοφορίες, σε συζητήσεις μέσα στο φόρουμ σχετικά με το σεξ ή και για άσχετα θέματα. Η σελίδα έχει αρκετές διαφημίσεις.

Η πλειοψηφία των γυναικών είναι Ελληνίδες, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος τρόπος πιστοποίησης ότι μιλάς με πραγματική γυναίκα. Δεν είναι λίγα τα σάιτ τέτοιου είδους που από πίσω μπορεί να κρύβεται ένας άντρας ή μία γυναίκα με ψεύτικες φωτογραφίες.

Έχουν δημιουργήσει online sex shop και κατάστημα με αρώματα. Αγοράζεις credits για να μπορείς να στείλεις μηνύματα είτε για να κάνεις αγορές προιόντων. Περιορισμένες δυνατότητες για chat, πιθανόν να έχει δημιουργηθεί για την προώθηση των προιόντων.

Οι χρήστες του σάιτ δεν έχουν και την καλύτερη άποψη γιαυτό, όπως θα δεις και τα σχόλια στις φωτογραφίες. Το συχνότερο σχόλιο που βλέπουμε έιναι ότι τα περισσότερα γυναικεία προφίλ είναι στημένα από το ίδιο το σάιτ ή ψεύτικα, βίζιτες ακόμα και από άντρες ή τρανς που ψάχνουν πελατεία.

Παρά την μεγάλη διαφήμιση που κάνουν φαίνεται ότι οι χρήστες του μετά από λίγο κι όλας χρονικό διάστημα το εγκαταλείπει γιατί διαπιστώνει ότι δεν είναι αυτό που υπόσχεται.