Βρίσκεται στη κορυφή μετά από την βαθμολογία που εσείς μας στέλνετε για τα σάιτς και δεν μπορούμε να μην αφιερώσουμε μεγαλύτερο χρόνο στην έρευνα !

Capture-1

Είναι Κοινότητα. Αυτό σημαίνει ότι παίζει έλεγχος. Και καλό και κακό. Καλό γιατί τσεκάρουν το ‘ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει’, κακό γιατί άμα σε σταμπάρουνε και δεν τηρείς τους κανονισμούς 100%, μπορεί να σε σβήσουν. Έχει πάρα πολύ ωραίο design, το καλύτερο κατά τη γνώμη μας, συγκριτικά με την πλειοψηφία. Από διάφορα Ελληνικά και Ευρωπαικά blogs θεωρείται η κορυφαία επιλογή για Sugar-Dating.
Μεγάλο μειονέκτημα το υψηλό κόστος, απευθύνεται όπως λένε και οι ίδιοι σε ‘δυνατούς παίχτες’, καθώς και ότι υπάρχει εφαρμογή μόνο για Android κινητά.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας παρατηρήσαμε ότι τα μηνύματα από γυναίκες και από άντρες, έπεφταν βροχή. Κάτι ακόμα που κάνει μοναδικό το σάιτ αυτό, είναι ότι έχει διαχωρισμό των μελών με βάση την Κοινωνική Κατάταξη. Γιατί μπορεί να συνυπάρχει ένας «εργάτης» και ένας «βασιλιάς» αλλά ο καθένας έχει και διαφορετικά προνόμια, όπως και στην πραγματική ζωή.

srthrthwh-1

Σαν άντρας θα ολοκληρώσεις την εγγραφή σου εύκολα και γρήγορα, δεν απαιτεί συγκατάθεση μέσω email. Στους άντρες δίνεται η δυνατότητα να έχουν φωτογραφία avatar, επειδή κάποιοι μπορεί να είναι «γνωστοί» ή μεγάλα στελέχη επιχειρήσεων και προτιμούν να στέλνουν τις φωτογραφίες σε όποια γυναίκα θέλουν, μέσω μηνυμάτων. Στα βασικά μειονεκτήματα είναι το πολύ υψηλό κόστος. Πάρα πολλές γυναίκες, ιδανικό για sugar-daters, είτε έμπειρους είτε για όσους τώρα ξεκινούν το παιχνίδι των Online γνωριμιών και θέλουν να μυηθούν στο Sugar-Dating!

lunonascr2

Σαν γυναίκα αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή σου - συνιστούμε να βάλεις αρκετές φωτογραφίες, οι άντρες εδώ είναι επιλεκτικοί, μπορείς να περιηγηθείς στην Αναζήτηση των άλλων μελών και να συνομιλείς! Η πρώτη Κοινότητα που οι γυναίκες ΔΕΝ πληρώνουν αλλά τους δίνεται η ευκαιρία να κερδίζουν δωροκάρτες! Πανέξυπνος τρόπος, κατά τη γνώμη μας, να τραβάνε αληθινές γυναίκες, καθώς τους ζητάνε πιστοποίηση.