Home D-NEWS Τα μυστικά του Online Dating

Τα μυστικά του Online Dating

762
0

O άνδρας με τα 15 000 matches στο Tinder εξηγεί τα μυστικά τουonline dating

Ο Stefan-Pierre Tomlin τα πάει πραγματικά πάρα μα πάρα πολύ καλά στο διαδικτυακό φλερτ, αφού μετράει περισσότερα από 15 χιλιάδες ματσαρίσματα στην πλατφόρμα του Tinder και φυσικά συνεχίζει ακάθεκτος να κατακτά γυναίκες μέσα από το προφίλ του.

Η επιτυχία του είναι τεράστια, αν αναλογιστεί κανείς πως ένας μέσος άνδρας έχει το πολύ ένα με δυο καλά ματσαρίσματα την εβδομάδα. Αυτό προφανώς και αποτελεί πρόβλημα για τον κάθε τύπο που χρησιμοποιεί μια εφαρμογή για γνωριμίες αφού ουσιαστικά δε λειτουργεί για εκείνον. Τι φταίει όμως; Μήπως κάτι δεν κάνει καλά στον τρόπο που έχει στήσει το online προφίλ του; Προφανώς και ναι. Για αυτό και ο recordman του flirting application δίνει τα φώτα του σε όλους τους άνδρες για καλά ταιριάσματα.

Όπως αποκάλυψε στο Fabulous Digital λοιπόν, έχει πρόγραμμα πίσω από αυτή του την επιτυχία. Και αυτό κάνει τις γυναίκες να πατάνε swipe right την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι άνδρες πάνε κουβά με το αριστερό. Αυτές είναι οι συμβουλές του:

H κεντρική φωτογραφία πρέπει να έχει έντονο χρώμα στο φόντο και ο λόγος είναι ότι στο μισό δευτερόλεπτο που έχεις στη διάθεσή σου να εντυπωσιάσεις και έτσι θα τα καταφέρεις.

Μία από τις φωτογραφίες του προφίλ σου πρέπει να είναι εποχιακή και πιο συγκεκριμένα καλοκαιρινή. Οι γυναίκες θέλουν να δουν το καλοκαιρινό σου look. Όχι απαραίτητα το σώμα σου με το μαγιό αλλά το στυλ σου τους θερινούς μήνες.

Κάθε μια από τις έξι φωτογραφίες σου πρέπει να δείχνει μια διαφορετική δραστηριότητα. Επιτρέπεται μια selfie, αλλά σε καμια περίπτωση έξι. Δεν έχεις ζωή; Δεν έχεις ενδιαφέροντα; Δείξτο! Βάλε κοντινές μακρινές από τα χόμπι σου ή από τη δουλειά σου.

Να είσαι πάντοτε διαθέσιμος στις 2 το μεσημέρι κάθε Κυριακή. Σύμφωνα με τον Μr. Tinder, είναι η ιδανική ώρα για ταιριάσματα. Ο λόγος είναι ότι η κίνηση μέσα στο date app είναι αυξημένη επειδή όλοι χαλαρώνουν στο σπίτι τους χαζεύοντας στην εφαρμογή.

Κάνε τα swipe σου κάθε βράδυ στις 10. Ο λόγος: “Είναι η ώρα που όσοι δούλευαν όλη μέρα, θέλουν να ξαπλώσουν και να χαλαρώσουν. Θα ανοίξουν πρώτα το Instagram και στη συνέχεια θα κάνουν μια βόλτα κι από το Tinder”.

Αναβάθμισε το προφίλ σου. Αν θέλεις να αποδώσει πρέπει να επενδύσεις. Κάνε λοιπόν το λογαριασμό σου premium και λάβε όλα τα προνόμια που παρέχει.

Κάνε ενδιαφέρον το βιογραφικό σου. Μπορείς να γράψεις μια αστεία ατάκα και να τραβήξεις το ενδιαφέρον μιας γυναίκας να δει περισσότερα για εσένα. Απόφυγε τα κλισέ και τα πολύ ψαγμένα. Σκέψου κάτι δικό σου.

Μη δώσεις πάρα πολλές πληροφορίες για εσένα. Κάνε τις γυναίκες να θέλουν να μάθουν γνωρίζοντάς σε καλύτερα. Δώσε ένα κίνητρο για συζήτηση. Μπες στο μυαλό των γυναικών.

Σε καμια περίπτωση μη βάζεις φωτογραφίες στις οποίες ποζάρεις μαζί με τους φίλους σου. Αφ’ ενός δεν θα καταλάβουν ποιος από όλους είσαι, αφ’ετέρου μπορεί να γουστάρουν τον κολλητό σου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here